14 Kasım 2013 Perşembe

Tüm İTÜ'lüleri İTÜ'nün Son 15 Ayını ve Rektör Karaca'nın İcraatlarını Tartışmaya Çağırıyoruz

 İstanbul Teknik Üniversitesi asırlardır yaşamadığı bir süreci yaşıyor... Her dönem yasal mevzuat sebebiyle mecburen cumhurbaşkanlarının atadığı rektörler tarafından yönetilen üniversitemiz Ağustos 2012'den, yaklaşık bir yıldan beridir yine bir cumhurbaşkanının atadığı bir rektörle bambaşka bir sürecin, hiç yaşamadığı kadar antidemokratik, skandallarla dolu bir dönemin içinden geçiyor.

Geçtiğimiz sene, işten atılan İTÜ'lü araştırma görevlilerinin müthiş direnişiyle büyüyen ve birleşen İTÜ'ye sahip çıkma iddiası tüm İTÜ mensuplarını sarmış ve tek bir noktayı hedeflemişti: Rektör Karaca...

İTÜ Forumu olarak, üniversitemizin içinden geçtiği süreci anlamak, tartışmak, taleplerimizin neler olabileceğini konuşmak üzere; İTÜ'nün tüm öğrencilerini, araştırma görevlilerini, öğretim elemanlarını, idari personelini, taşeron işçilerini kısacası tüm mensuplarını üniversitenin tüm alanlarında, yurtlarında, hazırlık sınıflarında, merkez kampüsünde, şehir kampüslerinde, dersliklerinde, üniversite çalışanlarının arasında, tüm koridorlarında ve salonlarında bir araya gelmeye, konuşmaya, tartışmaya çağırıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder